Webdesign - Vi bygger er websida

Nuförtiden går det att bygga enkla hemsidor själv. Men är det verkligen det du vill hålla på med? Är du rörmokare så tjänar du väl mest på att lägga rör, inte på att sitta och peta med ett hemsidesverktyg?
Låt istället Anktass designa och bygga er hemsida. Vi bygger websidor med så kallad responsiv design så att de ser lika bra ut oavsett om besökaren tittar via en dator, surfplatta eller mobil. Det är viktigt idag, när över 50% av all trafik kommer från mobila enheter!

Vi gör gärna hela eller delar av ert webprojekt. Vi kan programmera mer avancerade funktioner åt er och ni gör resten själva. Det kan vara bokningsfunktioner, kartsökningar eller annat. Oftast är det bara fantasin som sätter gränserna för vad en websida kan hjälpa kunden med!
Vi har egen fotograf och egen fotostudio som ser till att ni får exklusiva och unika bilder på er hemsida.
Vi har erfarna programmerare som vet hur man bygger en användarvänlig sida, och gör allt ifrån enkla varumärkesbyggande reklampelare till kompletta affärssystem. Vi är med er i hela processen, och vi kan t.o.m. stå bakom ryggen och titta när ni använder funktionerna första gången, för att säkerställa att allt blev som ni hade tänkt!

» Kontakta oss idag för kostnadsförslag för just ditt webprojekt

Några websidor vi har byggt
« Till alla våra tjänster
Anktass AB
Webdesign, foto, layout & tryck
E-post: info@anktass.se
Juridisk information
Orgnr: 556890-4469
Innehar F-skattbevis
Postadress
Massavägen 19
196 92 Kungsängen