Om Anktass

Anktass startade utifrån ett brinnande önskemål från några av våra numera fasta kunder, att hitta en mindre partner inom IT och marknadsföring. Ett företag med minimal byråkrati och en stor förståelse för den egna verksamheten. Med snart två decenniers erfarenhet inom webdesign, programmering och layout startades Anktass under sommaren 2015.

Varför namnet Anktass?

Man känner igen ett namn på en stor IT-firma när man ser det, eller hur? Spitego, Espinity, Rinito eller nåt annat svängigt... Vi är inte som alla andra, så varför ha ett namn som alla andra?
Vi är ett svenskt företag och ville helt enkelt kombinera två svenska ord till ett unikt varumärke som sticker ut, men ändå är lätt att både uttala och skriva. Det är lite så vi tänker... Efter att ha provat namn som Lejonarm och Ormsvans, föll valet slutligen på Anktass AB och bolagets namn registrerades 4 augusti 2015.

Våra kunder rekommenderar oss och du kan själv läsa några exempel på varför.
Vi innehar F-skattebevis, och vårt aktiebolag har organisationsnummer 556890‑4469.
» Länk till Allabolag.se
Anktass AB har den 12 november 2019 tilldelats kreditrating AA - God kreditvärdighet av Bisonde. Det är den högsta rating ett aktiebolag yngre än 10 år kan uppnå.


» Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök

» Läs gärna våra Vanliga frågor och svar

Anktass AB
Webdesign, foto, layout & tryck
E-post: info@anktass.se
Juridisk information
Orgnr: 556890-4469
Innehar F-skattbevis
Postadress
Massavägen 19
196 92 Kungsängen