Våra nöjda kunder

Vilket projekt vi än tar oss an, ser vi alltid till att lämna våra kunder med en överträffad förväntan. Det har gett oss mycket positiva omdömen och här nedan har vi samlat några av våra projekt.
Förutom våra nöjda kunder, så har vi även samlat ett urval av certifikat och testresultat på en egen sida.


Profoto

Utveckling och underhåll av företagets brand site och kampanjsiter. Ansvarig webredaktör.
» www.profoto.com


MetalShake by Sweden

Webdesign, produktfoto och framtagning av produktdesign. Bildredigering för kundspecifika produktdesigner. Framtagning av grafiskt reklammaterial.
» www.metalshake.com


Wahlkvist.se

Underhåll av websida i Wordpress, modellfoto, produktfoto till webshopen. Framtagning av reklammaterial för både tryckt och digital media.
» www.wahlkvist.se


Cosmopharma

Webdesign, programmering av skräddarsydd webshops- och systemlösning. Fotning och redigering av 400 produktbilder. Layout & tryck av produktkataloger, reklammaterial, produktetiketter m.m. Textskrivning av produkttexter, nyhetsbrev, kataloger, informativa texter m.m.
» www.cosmopharma.se


Larmassistans Upplands-Bro

Webdesign, foto och textskrivning till hemsida.
» www.larmassbro.se


Krägga Bad

Webdesign, foto och textskrivning till hemsida.

- "Har gjort några badrum åt Peter och hans familj genom åren. När det var dags för mig att ordna hemsida var Peter den första jag kom att tänka på. Kreativ, lyhörd och handlingskraftig. Mycket idéer och lätt att bolla med. Ser alltid till kundens bästa och säger alltid det han tycker, vilket jag uppskattar väldigt mycket då webbdesign och foto inte är mitt område. Professionell hela vägen med andra ord! Rekommenderas varmt!"
Jocke Mattsson, Krägga Bad AB


» www.kraggabad.se


Fragini

Webdesign, programmering av skräddarsydd webshop med integrerad betallösning från Klarna, samt även en del tillverkning av banners till facebookannonser.
» www.fragini.se


Paula Myo

Webdesign, programmering av skräddarsydd webshop med integrerad betallösning från Klarna.

- "Peter har gjort en hel del jobb åt mig, jag har blivit lika nöjd varje gång. Har vi stött på ett problem, är Peter alltid snabb med att komma på lösningar. Han har alltid klarat de deadlines vi har haft. Vårt senaste projekt var när jag ville ha en helt ny hemsida och det skulle vara en del avancerade bitar. Men efter en hel del mejl fram och tillbaka om alla problem som dök upp, så fann Peter bra lösningar och höll tidsplanen till pricka. Rekommenderar starkt Peter till kreativa projekt."
Andreas Ölander, Paula Myo


» www.paulamyo.se


Kungsängens SK

Foto av spelare, layout & tryck av matchprogram, viss textskrivning. Fotning och layout på rollups och annat reklammaterial.

» http://www.laget.se/ksk-herr/Troop
» http://www.laget.se/ksk-dam/Troop


Lars Bengtsson Ljud & Video

Foto av butik och nybyggda ljudrum.
Bilderna användes senare bl.a. i tidningsannonser, på företagets hemsida www.larsbengtsson.se och på LED-skyltar i butiksfönstret.


Pickacoach

Webdesign, programmering av skräddarsydd webshops- och systemlösning. Textskrivning till hemsida.

- "Detta är andra gången som Peter hjälp mig bygga en hemsida. Pickacoach var betydlig mer avancerad en den tidigare sidan, men jag var aldrig orolig. Från dag ett var Peter mycket engagerade och delaktig i de många beslut som vi stod inför under uppbyggnaden av sajten. Vi är även väldigt nöjda med resultatet och rekommenderar gärna Peters arbete."
Nils Zätterström, PickacoachPorträttfoto

Perfekt för t.ex. visitkort, personalbilder, professionella profilbilder m.m. Vi tar både porträtt, halvkropp och helkropp i studiomiljö. Behöver du hjälp med design av hela visitkortet, så gör vi det också.


Modellfoto

Ibland vill man ha lite mer än bara stilrena porträttbilder. Kanske reklam för en produkt, eller bara lite häftigare julkort än förra året. Vi är öppna för alla förslag och kommer också gärna med egna! Vi kan även hjälpa till att sätta ihop och trycka professionella fotoböcker.
Djurfoto

Som djurägare började detta främst med ett eget intresse. Vill du föreviga ditt älskade husdjur, antingen i det fria eller i studiomiljö, så ordnar vi det! Vi är utrustade med bra grejer och ett enormt tålamod.


Anktass AB
Webdesign, foto, layout & tryck
E-post: info@anktass.se
Juridisk information
Orgnr: 556890-4469
Innehar F-skattbevis
Postadress
Massavägen 19
196 92 Kungsängen